Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

TG-träff i Umeå

25 Apr 17:00-20:00
Equmenia
Nord
Utbildning

Välkommen till Teologgruppsträff i Betelkyrkan, Umeå den 25 april. Samlingen arrangeras av Equmeniakyrkan och är till för de som emellanåt funderar på kallelsen till pastor eller diakon och de som redan är antagna pastors- eller diakonkandidater. Du är också välkommen som önskar mer information om Equmeniakyrkans pastors- och diakonutbildning i största allmänhet. Equmeniakyrkan har teologgrupper i några olika städer sedan tidigare och nu finns även möjlighet att vara med på en träff i Umeå.

Samlingen börjar kl 17.00 med fika, presentation och information. Under kvällen är det någon som delar något från sitt liv i relation till kallelse och tjänst. Det kommer ges mycket utrymme för samtal och frågor. Till sist har vi en andakt tillsammans. Samlingen slutar ungefär kl 20.00.

För dig som önskar finns möjlighet att ha ett enskild samtal, före eller efter samlingen, med Rune W Dahlén om kallelse, utbildning och tjänst. Rune är handläggare för medarbetarrekrytering inom Equmeniakyrkan och kontaktlärare för pastorskandidater på THS. Kontakta honom innan om du önskar ett samtal.

Tid: Tisdag 25 april, kl. 17-20
Plats: Betelkyrkan, Umeå
Anmälan senast fre 21/4 till Rune W Dahlén, mejla rune@ths.se
Läs mer om kallelsen på www.blipastor.nu och www.diakonbloggen.se

Affisch för utskrift

Varmt välkomna!

Plats:

Betelkyrkan Umeå
Himlastigen 2
Umeå, 906 41
https://www.betelumea.se/