Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Strumpkrig i Juletid. Betlehemskyrkan i Gävle

16 Dec 10:30-18:00
Equmenia
Mitt
Puls
Tonår

Välkommen till Betlehemskyrkan i Gävle den 16 december

Då kör vi årets batalj! Strumpkrig med Jultema.

Strumpkrig kan enkelt beskrivas som en variant av “Capture the Flag” med tillägget att man kan bli träffad av en strumpa och hamnar utanför kriget en kort stund.

Mer om strumpkrig och dess regler hittar du på www.strumpkrig.se. Vi kommer att utgå från reglerna på denna sida, men med ev små anpassningar utifrån våra förutsättningar. Ändringarna i reglerna kommer ni få del av i samband med dagen.

Det unika för denna dag är att man inte anmäler sig som ett lag. Utan man anmäler sig själv, kommer hit och blir indelad i lag på plats. Vi kommer inför varje runda dela nya lag vilket gör att du kommer tävla med flera olika konstellationer under dagen. Du samlar personliga poäng under dagen och den eller de med mest poäng när vi kört alla rundor koras till Region Mitts mästare i strumpkrig.

På så vis kan även den som inte får med sig ett mindre eller större gäng från sin förening deltaga på samma sätt som alla andra.

Utöver kostnaden på 40:-/deltagare skall alla deltagare ha med sig ett par (2st) strumpor som kommer ingå i den allmänna ammunitionen, dessa skall vara nya eller i alla fall hyfsat fräscha.

Extratävling.
Vi uppmuntrar alla att tävla i julinspirerad klädsel. kan vara allt från en tomteluva till full Luciautstyrsel minus levande ljus. Eller varför inte komma klädd som en julgran. Vinnaren som utses av Region Mitts PULSstag får ett fint pris…

Kvällen avslutas med julgröt, prisutdelning och enkel gudstjänst.

Fakta
När: 16 december, 10.30- ca 18.00
Var: Betlehemskyrkan i Gävle

För vilka: Vi vänder oss främst till Puls och tonårsgrupper i Region Mitt med dagen. Man skall ha börjat 7an för att deltaga i dagen.

Anmälan: Senast den 10 december vill vi ha in anmälan. Anmälningsformuläret hittar du här
Om du som ledare för en Puls- eller tonårsgrupp vill anmäla ett helt gäng hittar du info om hur du gör det på anmälningen

Kontakt:

Equmenia Mitt
070-415 40 75

Plats:

Betlehemskyrkan Gävle
Betlehemskyrkan, Waldenströmsplan 1
Gävle, 802 50 Sverige