Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Sölden 2018

30 Mar 00:00 - 7 Apr 17:00
| 5600kr
Equmenia
Stockholm
Läger
Ledare
Puls
Under påsklovet 2018 så vill vi på Equmenia Stockholm bjuda in dig, som är engagerad som ledare i någon av våra föreningar, på en skidresa till Sölden i Österrike.

Utöver aktiviteter så hoppas vi att detta ska vara ett tillfälle att nätverka och lära
känna de andra ledarna som är med på resan. Vi har 10 platser reserverade för Equmenia Stockholm i bussen och på hotellet. Så skynda dig att intresseanmäla dig till: hanna.enbom@equmenia.se

För löpande information gå in på reseledare Kim D. Bergmans evenemang på Facebook: Sölden 2018.

Upplägg och program

Utresa (Vi reser med Ekman Buss) Fredagen den 30 mars kl 12.00 från Bergslagsvägen.

Hemresa Lördagen den  7 april. Hemma ca. 17.00.

Resan tar cirka 22-26 timmar. Med stopp för lunch någonstans mellan Huskvarna och Ljungby (beroende på när busschaufförerna behöver byta pass med varandra).

Kostnad 5600kr för boende och resa exkl. liftkort.

Första dagen (påskafton)  är vi framme cirka 12.00 och då kan det vara skönt med en liten bergstur och gå och titta på omgivningen efter en lång resa i buss. Då kan man bland annat gå till ett vackert vattenfall eller klättra en klätterled som är utmärkt och relativt enkel.

Hotellet som vi kommer bo på heter Hotel Johanna i Umhausen. Det är ett relativt litet hotell, men där finns det mesta vi kan behöva. Varje dag får vi en lagom stor frukost och när vi kommer hem från backen serveras en Österrikisk 4-rätters middag i hotellets restaurang kl 19.00. Vi ordnar också med mack-lunch till backen som du betalar efter resan och et finns en liten affär nära hotellet där man kan bättra på matsäcken om man vill.

Sölden, skidanläggningen, ligger ca 20 minuter (med buss) från hotellet och vi åker dit kl 9.00 varje dag och bussen går tillbaka kl 17.00. Man bestämmer helt själv om man vill åka med till backen och hur många dagar man vill åka slalom eller göra något annat under dagarna. En av dagarna kommer vi åka till en annan skidanläggning Obergurgl där det också är fin skidåkning. Kl 12.00 träffas vi på en utvald plats, oftast uppe på en glaciär där solen är som varmast, och äter lunch tillsammans.

VIKTIGT att ordna med inför resan är det blå försäkringskortet som visar att du har en försäkring i Sverige. Det är bra att ha om det skulle hända dig något under resan. Kortet beställer du på Försäkringskassan. Kom också ihåg att du behöver ett giltigt pass med dig. Det måste gälla i minst 6 månader till efter resan.

 

Pris:
5600kr

Kontakt:

Equmenia Stockholm
0730748608

Plats:

Hotel Johanna
Höchleweg 2
Umhausen, 6441 Österrike
https://www.hotel-johanna.at/de