Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Ska’ut Blå

30 Maj - 2 Jun
Equmenia
Öst
Läger
Ledare
Scout

”I över 40 år har tusentals Ska’ut:are varit med och format och formats i Ska’ut, denna guldgruva för ledarväxt. Frågar du ledare i din eller någon annan kår kan du vara säker på att de kan berätta om underbara upplevelser de gjort när de gick kursen.”

Ska’ut är Equmenias scoutledarutbildning. Den vänder sig till dig som är eller vill bli ledare i Spårarscout, Upptäckarscout eller Äventyrarscout. Ska’ut är en grundutbildning där du jobbar i patrull med både teori och praktik. Patrullen är den viktigaste arbetsgemenskapen under kursen och håller ihop under kursens tre delar, Grön, Gul och Blå. Ska’ut vill ge dig massor av spännande upplevelser, funderingar kring ledarskapet, glädje och inspiration i ledaruppgiften, nya idéer, skön läger- och ledargemenskap.
 
Nu är det dax för Blå del: Här används det du lärt dig under Grön och Gul del när patrullen genomför en egenhändigt planerad hajk. Mellan Gul och Blå genomför varje deltagare en uppgift hemma i den egna kåren. Blå del hålls den 30 maj – 2 juni 2019 någonstans i regionen.

 
Mer information och anmälan finns på skaut.se.
 
Anmälan till Ska’ut görs inför Grön del, det vill säga under våren.
 

Kontakt:

Equmenia Öst – Christer Gustafsson
070-254 65 85