Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Retreat med personlig vägledning för ”Unga vuxna” på Styrsö

23 - 26 jan
Equmenia
Väst
Unga vuxna

Introduktionsretreat med personlig vägledning för unga vuxna. Att få smaka retreatens väg till att leva i bön och bibelord, för att mogna och växa som människa.

Retreatens pris är starkt subventionerat av Equmenia, och vänder sig till unga vuxna (18-30 år) som inte är församlingsanställda och som också är villiga att gå i andlig vägledning under ca ett år.

Syftet är att stärka och utrusta unga vuxna till en tro som får djupna och mogna för att följa Jesus här och nu. En vandring som tar sin utgångspunkt i det egna livet och gjorda erfarenheter, i de personliga relationerna samt i den egna tron och längtan.

Totalt antal platser 10 platser per retreat

Datum retreaten kommer anordnas under 23-26 januari. Retreaten leds av pastor och leg psykoterapeut Lena Huld samt regionsamordnare Skander Kurtin.

Pris: 700 kr. Anmälan gäller från det att anmälningsavgiften 400kr är betald. Kopia eller skärmdump bifogas när anmälan är gjord och plats erbjudits.

För anmälan och frågor ta kontakt med Lena Huld, retreat@styrsomissionskyrka.se För mer info om retreatgården på Styrsö – Läs här

Andlig vägledning

I samband med anmälan till retreat bör du lämna information om vem din andlig vägledare är eller om du vill få hjälp att hitta vägledare. Eventuell kostnad i samband med vägledning ingår inte i det subventionerade priset.  För frågor beträffande andlig vägledning ta kontakt med Skander Kurtin: 0769475410, skander.kurtin@equmenia.se.

För förslag på andliga vägledare kontakta:

Samarbetspartners

  • Equmenia väst
  • Studentkyrkan i Göteborg
  • Styrsö Missionskyrka
  • Föreningen kompass

 

Plats:

Styrsö Missionskyrka
Styrsö Tångenväg 71
Styrsö, 430 84 Sverige