Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Regionsstämma – Equmenia Öst

12 okt
Equmenia
Öst
Regionsstämma

Välkommen till Regionsstämma för Equmenia Region Öst – en dag då föreningar i vår region får mötas och prata om vad som varit, vad vi står i just nu men framför allt – vart vi längtar. På regionsstämman tar vi beslut om vad som ska hända i vår region 2020, möter vår styrelse och får tillfälle att lära känna varandra mer.

Varmt välkommen med!

Detta år hålls stämman i Fjällstugan, Jönköping. Formell kallelse hittar du här, där du också kan läsa om hur många ombud varje förening har rätt att skicka. Det finns även möjlighet att vara med som deltagare. Detta om det till exempel finns fler som önskar åka än antalet ombud föreningen får skicka, eller om du bara är nyfiken och vill vara med på en stämma.

 

Dagsprogram
09.00 Drop in-fika
10.00 Andakt
10.30 Förhandlingar
12.30 Lunch
13.30 Påverkanstorg
14.30 Drömfabriken
15.15 Fika
15.45 Förhandlingar
17.00 Avslutning, därefter smörgåstårta och snack

 

Anmälan & kostnad
Anmälan till regionstämman har nu stängt. Priset för ombud och deltagare är 275:-/person och summan faktureras föreningen i efterhand.

 

Handlingar
Handlingarna för årets regionstämma finns här för nedladdning: Handlingar regionstämma 2019

Titta på handlingarna digitalt eller printa ditt eget exemplar. Inga utskrivna handlingar kommer skickas ut per post till lokala equmeniaföreningar.

 

Fullmakt
Varje ombud behöver ha en med sig en påskriven fullmakt från sin förening om att man är vald att representera föreningen vid stämman. Fullmakten finns här för nedladdning: Fullmakt

 

Har du frågor? 

Kontakta:
Christer Gustafsson
regionsamordnare
Equmenia Öst
070-254 65 85

Plats:

Fjällstugan Jönköping
Sommarhemsgatan 7
Jönköping, 554 47