Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Nyårsläger Snowstop

27 Dec - 1 jan 17
Equmenia
Nord
Läger
Tonår

Nu närmar sig nyårslägret i Hemavan och i år blir temat Snowstop! Vi kommer prata tro, åka skidor och bräda, leka, ha andakter tillsammans, diska, käka mackor och dricka o’boy…

Välkommen med till Nyårslägret Snowstop 27 december – 1 januari! Vi möts i Hemavan för ett fantastiskt läger med nya och gamla vänner.

När & var?

27 december – 1 januari på STF Hemavan Fjällstation.

Vi åker buss tillsammans från våra olika orter och kommer fram på eftermiddag/kvällen till Hemavan. Bussresorna arrangeras av regionen och mer information om tider kommer närmare lägret. Du kommer åka tillsammans med din ledare och de tonåringar som åker från samma ort.

Gäst

Varje nyårsläger brukar vi få besök av en pastorskandidat från THS (Teologiska Högskolan, Stockholm) som håller i bibelstudium. I år får vi äran att hälsa ELIN HARRYSSON välkommen till vår region! Hon kommer prata om tro utifrån temat Snowstop och knyta an till det spel som temat syftar på…

Kostnad

I år gäller samma priser som fjolårets läger:

  • Jag bor i Region Nord, men är ej medlem i en Equmenia-förening (2195kr)
  • Jag är medlem i en Equmenia-förening, men ej i Region Nord (1845kr)
  • Jag bor inte i Region Nord och är inte med i en Equmenia-förening (1945kr)

Utöver lägeravgiften tillkommer avgift för liftkort och ev. skid- och snowboard-hyra som du ordnar med själv på plats. Vi är flera som brukar göra detta och vi går tillsammans och ordnar detta.

 

Flyer

Om du vill sprida de glada nyheterna om Jesus och om nyårslägret – skriv ut flyern och dela med till dina kompisar 🙂

snowstop-flyer

Anmälan

Anmälan dig här senast 27/11. Anmälan är stängd – men om du gärna vill åka med kan du höra med lägeransvarig Marta Karlsson ifall det finns plats.

Antalet platser är begränsat, därför är det först till kvarn som gäller. Anmäl dig så snart du kan! Du som är anmäld kommer få ett infobrev hemskickat till dig efter att anmälningstiden har gått ut (i början av december).

Infobrev

Här kan du läsa lägerbrevet som skickats hem till alla anmälda deltagare. Hör av dig om du har några frågor.

Lägerbrev Snowstop 2016/2017

Ledaranmälan

Du som ledare anmäler dig här från och med 18/10 – detta för att vi ska veta att det finns ledare med som åker med sina tonåringar.

För ledare gäller att

1) ha gått kursen Trygga möten (webbversion går bra – se till att spara ner ditt intyg)

2) finnas med på Ledardagen 19/11 kl. 9.30-16.00 i Ursvikens EFS (Styrmansgatan 4, skjuts från busstationen går att ordna), Skellefteå. Särskild info om dagen kommer senare.

Kontakt:

Equmenia Nord
070-3913125

Plats:

STF Hemavan Fjällstation
Fjällstigen 2
Hemavan, 920 66 Sverige
https://www.hemavanfjallstation.se/