Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Musikkonferensen´20

13 - 15 mar
Equmenia
Öst

Välkommen till Musikkonferensen’20 i Linköping 14-15 mars.

Konferensen är för dig som längtar efter att inspireras och utrustas i din tjänst som sångare och musiker i Guds tjänst.

Kom du som är musiker, sångare, lovsångsledare, körledare, solist, organist, pianist, körsångare, barnmusikledare, medlem i musikrådet, gudstjänstledare, pastor…
Alltså du som är engagerad i sång- och musikarbetet i din kyrka, idéell eller anställd.

Liksom förra året kommer konferensen vara uppdelad i två spår: körspåret och det allmänna spåret. I anmälan väljer du vilket spår du vill gå och där gör du också dina seminarieval. Mer om varje spår ser du under respektive program. Konferensen håller till i tre närliggande kyrkor med 5 minuters gångavstånd. All mat serveras i Missionskyrkan där också incheckning och alla storsamlingar sker.

Kick-off Friday för ungdomar!
Du kommer väl på Kick-off Friday!? MK´20 kommer bli grymt, men för att riktigt toppa vill vi ge hela fredagskvällen till ungdomarna (högstadiet och uppåt). Kick-off Friday är alltså en helkväll där vi tillsammans rivstartar konferensen redan på fredagskvällen.

Under kvällen kommer det finnas chans för dig att prova dina reflexer och taktkänsla i VR-spelet Beat Saber!

Vi är övertygade om att detta är en helg även för dig som är ung. För att möjliggöra för alla att åka bjuder konferensen alla under 21 år på halva avgiften samt ordnar boende på golv!

För anmälan och mer info välkommen in på hemsidan!