Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

MittTonårsläger ENSRO 2019

31 jul - 4 aug
Equmenia
Mitt
Läger
Tonår

NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN!

Klicka här för att anmäla dig till lägret!

Sista anmälningsdag 24 juni

Kostnad 1000 kr.
Möjlighet finns att söka stöd från vår lägerfond för deltagaravgiften. Läs mer om Lägerfonden och lägerstrukturen här: https://equmenia.se/equmenia-mitt/om-equmenia-mitt/organisation/

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Har du inte varit på tonårsläger på Ensro? Det vill du inte missa!
På ett tonårsläger har vi seminarier och workshops, aktiviteter, kvällsprogram, gudstjänster och mycket mycket mer… Det finns också mycket tid för att bara hänga med gamla och nya vänner, kanske bada eller spela volleyboll eller att bara hänga vid lägerkiosken.

Alla på lägret delas in i en mindre grupp som träffas minst en gång per dag. Så möjligheten att få nya vänner är maximal.
Varje kväll firar vi gudstjänst med teman som vi tror berör de tankar och funderingar en tonåring går och bär på. Lovsången har en naturlig plats i gudstjänsterna och efter predikan finns möjlighet att delta genom olika bönestationer – en tid för dig att hänga med Gud.
Följ med i sommar så får du se!
/Erika Planeskog

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Information till föreningar och Ledare:
Vi har träffats en första gång för ledarplanering inför lägret, men det finns fortfarande plats för fler att vara med och göra det här lägret ännu bättre!

Läs gärna igenom dokumentet nedan för att se om det kan vara något för dig/er att vara
Ledare eller Funkis? Funderingar kring vad det är för skillnad på ledarroll och Funkisroll m.m. kan man läsa om i detta dokument.

För funktionärer och ledare har vi ett förberedelsedygn på Ensro från tisdag eftermiddag 30 juli med tid för praktiskt arbete, middag, andakt, och övernattning. (Ledardygnet är frivilligt för ledare som varit på Prisma).

Nästa ledarsamling är i Borgenkyrkan, Tierp 23/5 18.30-20 (fika från 18)

Kontakt:

Equmenia

Plats:

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
https://www.ensro.se