Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Mitt – ungdomsanställdaträff

12 Sep 11:30 - 13 Sep 16:00
Equmenia
Mitt
Ledare
Utbildning

Som region tycker vi att det är viktigt att stötta de medarbetare som arbetar med barn och unga i vår region. Därför bjuder vi två gånger per år in till träffar där vi på olika sätt tar upp frågor kring barn och ungdomsarbete. Under våren träffas vi en dag och under hösten två dagar med övernattning. Träffarna är både till för dig som är anställd just som ungdomsledare/pastor/diakon, MEN även för dig som har en föreståndartjänst och jobbar mycket med barn och unga i din tjänst!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hösten 2017 träffas vi den den 12-13 september på Ensro lägergård, utanför Rättvik. Vi börjar med lunch 11.30 och avslutar dagen efter med fika 15.00.

Fokus på dessa dagar är undervisning kring ledarskap och att lära känna varandra. Vi kommer att ha med Sara Stignäs, idrottskoordinator Equmenia. Sara kommer att hålla i programmet tillsammans med regionens anställda.

Denna träff kostar inget (förutom din resa dit).

För att vara med på denna träff måste du anmäla dig! Det gör du genom att skicka ett mail till Maria Melin, kom ihåg att skriva om du behöver någon specialkost!

På Ensro bor vi i stugor/rum, så ta med dig sängkläder!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

På våren ses vi en dag någonstans i regionen. Tanken med vårens träff är att få mötas i en lokal församling/förening där de får möjlighet att berätta om sitt arbete och vi alla tillsammans får utmanas och fundera kring vår egen verksamhet. Vi återkommer med datum för vårens träff.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

 

 

 

 

Dessa arrangemang görs tillsammans med studieförbundet Bilda

Kontakt:

Equmenia Mitt
Bilda

Plats:

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
https://www.ensro.se