Laddar Evenemang

  Alla evenemang

MITT-KAMPEN HÖST 2019

27 - 28 Sep
Equmenia
Mitt
Scout

Evenemang Navigation

Årets Mittkamp 28 september!

I år har vi tänkt att stationerna på Mittkampen kommer att förberedas av de kårer som anmäler sig till tävlingen. När ni anmäler er patrull/kår så får ni en station att ansvara för.

Exempel: kåren scouterna anmäler sig. tillbaka får de ett mail med: Va kul att ni vill vara med på mittkampen! Ni är ansvariga för stationen sjukvård. Temat för tävlingen är Jesu liknelser.

När anmälan kommit in  går ett mail till den ni angivit som ansvarig med vilken station ni är ansvarig för samt temat för hela tävlingen.

Tema för Mittkampen höst är: Jesu liknelser

Anmälan öppnar 1 augusti

Sista anmälningsdag är 31 augusti.

Anmäl dig här: Anmälan till Mittkampen höst 2019

Hoppas att vi ses!

Övrig info

 

Äventyrarhajk i samband med Mittkampen höst 27-28 september på Ensro

Vi kommer även i år att ha en hajk för äventyrare/utmanare i samband med Mittkampen höst. Regionen står för kvällsfika samt frukost för de som är med på hajken. På kvällen kommer det att vara ett lägerbål så bidra gärna med något till det. Anmälan till hajken görs i samband med att man anmäler sig till mittkampen. 

 

Regionstämma

Den 12 oktober kl 09.00 bjuder equmenia region mitt in till regionsstämma i Ockelbo. Efter stämman serveras det lunch som följs av gudstjänst kl 13.00

 

Vill du vara med i scoutstaget?

Är du intresserad av scout frågor och bor i region mitt? Då kanske det är dig vi söker till regionens scoutstag. Vad gör scoutstaget då kanske du tänker. Jo vi planerar, tänker och visionerar om scoutarrangemang och scouting i regionen. Vi har möten både online och live cirka varannan månad. Är du intresserad så hör av dig till oss Maila till scout@regionmitt.se eller till regionstyrelsen styrelsen@regionmitt.se

Plats:

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
https://www.ensro.se