Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

MITT-KAMPEN HÖST 2019

28 sep
Equmenia
Mitt
Scout

Årets Mittkamp 28 september!

 

Alla regionens scouter är välkomna på MittKampen – en utmaning för alla scouter i regionen! MittKampen börjar på lördagen kl 10.00 och håller på till 15.00. (Det kommer också att vara en hajk för Äventyrarna, läs mer längre ned)

Kostnad för dagen är 75 kronor per person. Ni ansvarar själva för att samla in avgiften från scouterna, så kommer regionen att fakturera till kåren/föreningen. I kostnaden ingår lunch och fika. Ta med egna kåsor/matsaker!

 


 

MittKampen kommer att i år att innehålla ett antal stationer som patrullerna går runt på och antar olika utmaningar. I år har vi tänkt att stationerna på Mittkampen kommer att förberedas av de kårer som anmäler sig till tävlingen. När ni anmäler er patrull/kår så får ni en station att ansvara för.

Exempel: kåren scouterna anmäler sig. tillbaka får de ett mail med: Va kul att ni vill vara med på mittkampen! Ni är ansvariga för stationen sjukvård.

 

När anmälan kommit in  går ett mail till den ni angivit som ansvarig med vilken station ni är ansvarig för samt temat för hela tävlingen.

Tema för Mittkampen höst är: Jesu liknelser

 


 

Sista anmälningsdag är 13 september.

Anmäl dig här: Anmälan till Mittkampen höst 2019

Hoppas att vi ses!

 


Övrig info

Äventyrarhajk i samband med Mittkampen höst 27-28 september på Ensro

Vi kommer även i år att ha en hajk för äventyrare/utmanare i samband med Mittkampen höst. Regionen står för kvällsfika samt frukost för de som är med på hajken. På kvällen kommer det att vara ett lägerbål så bidra gärna med något till det. Anmälan till hajken görs i samband med att man anmäler sig till Mittkampen. De som är med på hajken samlas vid 18-tiden på fredagen. Hajken håller på fram tills Mittkampen drar igång på lördag förmiddag.  Kostnaden för hajken är 75 kr per person och det kommer att läggas på den faktura som skickas till kåren för MittKampen. 

 

Regionstämma

Den 12 oktober kl 09.00 bjuder Equmenia Mitt in till regionsstämma i Ockelbo. Efter stämman serveras det lunch som följs av gudstjänst kl 13.00

 

Vill du vara med i scoutstaget?

Är du intresserad av scout frågor och bor i region mitt? Då kanske det är dig vi söker till regionens scoutstag. Vad gör scoutstaget då kanske du tänker. Jo vi planerar, tänker och visionerar om scoutarrangemang och scouting i regionen. Vi har möten både online och live cirka varannan månad. Är du intresserad så hör av dig till oss Maila till scout@regionmitt.se eller till regionstyrelsen styrelsen@regionmitt.se

Plats:

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
https://www.ensro.se