Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Mission: Ett sätt att leva livet, Vindeln

27 Maj 11:00-16:30
Equmenia
Nord
Equmeniakyrkan
Ledare
Unga vuxna

Välkomna till ”Mission: Ett sätt att leva livet” – en inspirerande missionsdag på två platser, en i Norrbotten och en i Västerbotten! Genom föredrag, samtal och bön söker vi Gud och får vi fördjupas i vårt uppdrag som Jesu efterföljare. Emanuel Bratt, koordinator Apg 29 Pionjär, medverkar med att leda undervisningen.

När, var och kostnad?

Samlingen i Norrbotten är lördagen den 26 maj i Betel i Ytterbyn, Kalix. Norrbottenssamlingen börjar med lunch kl. 11:30 och håller på till kl. 16:00. Kostnaden är 100 kr och då ingår lunch och eftermiddagsfika. Betalning sker på plats med Swish.

 

Samlingen i Västerbotten är söndagen den 27 maj i  Centrumkyrkan Vindeln. Västerbottenssamlingen inleds med gudstjänst kl. 11:00 och kl. 13:30 startar missionsdagen som håller på till kl. 16:30. Ifall man inte har möjlighet att vara med på gudstjänsten är man varmt välkommen till kl. 13:30. Kostnaden är 50 kr och då ingår eftermiddagsfika. Betalning sker på plats med Swish. Eventuell lunch fixas på egen hand antingen på något matställe eller på annat sätt.

För vem?

Dessa missionsdagar är för alla som har en längtan att få se Guds rike breda ut sig i vår landsända och över världen.

Anmälan

Du anmäler dig här via webbformuläret senast måndagen den 21 maj.

Affisch

Affisch med färgbakgrund

Affisch med vit bakgrund

Frågor?

Kontakta föreningsutvecklare Joel Jonsson.

Samarrangemang

Arrangemanget av Equmeniakyrkan Region Nord och Equmenia Nord i samarbete med Equmeniakyrkan Kalix, Centrumkyrkan Vindeln och studieförbundet Bilda.

Plats:

Centrumkyrkan, Vindeln
Häradsvägen 134
Vindeln, 922 31 Sverige