Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Ledarfest, Lycksele

26 Jan 15:00-20:00
Equmenia
Nord
Ledare
Vi vill välkomna dig som är ledare på något sätt hemma i din förening och församlings barn- och ungdomsarbete till en festkväll. Vår förhoppning och önskan är att detta ska få bli en kväll som ger ny energi och nya idéer men också att du ska känna ro i hjärta och själ.

Vi samlas i Equmeniakyrkan Lycksele lördagen den 26 januari kl. 15-20 till en kväll för dig som är ledare inom barn- och ungdomsverksamhet. En kväll för gemenskap, spa med bubbelbad och bastu, god mat och andakt. Vi gästas även av Linnéa Lidskog, fd. barn- och ungdomskoordinator för Equmenia och nu kontaktperson för pastorskandidater, som är med och uppmuntrar oss denna kväll.

Program

15:00 Ankoms och mingel

15:20 Spa; bubbelpol och bastu. Ta med badkläder och duschsaker!

16:40 Introduktion

Middag

19:00 Andakt

20:00 Hemfärd

Kostnad

För dig som ledare i region Nord är ledarfesten gratis! Vi vill bjussa dig på en fantastisk kväll för att du engagerar dig!

Anmälan

Anmäl dig via webbformuläret här.

Sista anmälningsdag är söndagen den 20 januari.

Affisch och flyer

Flyer Ledarfest 2019

Affisch Ledarfest 2019

Fortbildningsdag för barnkörledare samt Teologgruppsträff

Samma dag som ledarfesten så finns det möjlighet att vara med på en fortbildningsdag för barnkörledare som Equmeniakyrkans sångarförbund och Equmenia arrangerar i Equmeniakyrkan Lycksele.

För dig som funderar kring detta med kallelse eller läser till pastor eller diakon arrangeras det en Teologgruppsträff i anslutning till ledarfesten.

 

Kontakt:

Equmenia Nord
070-3913125

Plats:

Lycksele Equmeniakyrka
Bångvägen 1
Lycksele, 921 32 Sverige