Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Ledardag inför nyårslägret i Hemavan 19-20

30 Nov
Equmenia
Nord

Du som ledare på nyårslägret i Hemavan är varmt välkommen till ledardag i Skellefteå. Denna viktiga och givande dag får vi tillsammans rusta oss för årets nyårsläger. Vi lär känna varandra, förbereder oss för lägret och får lite input. Oavsett om du varit ledare tidigare ska du vara med på den här dagen. Fika och lunch till självkostnadspris.

Tid & plats

30/11 kl. 09:00-16:30 i Equmeniakyrkan Skellefteå.

Program

09:00 Fika

09:30 Introduktion

10:00 Teambuilding: Bodaborg

12:15 Tacoslunch

13:30 Att vara ledare på nyårslägret

15:30 Fika

16:00 Andakt

16:30 Hemfärd

Kostnad

Vi vill satsa på dig som engagerar dig som ledare på nyårslägret och därför vill vi bjussa dig på denna ledardag så att den är gratis för dig!

Ansökan om att åka som ledare

Ansökan om att få åka som ledare på lägret finns på nyårslägrets hemsida.

För ledare gäller att:

1) Finnas med på ledardagen 30/11 i Skellefteå. Ifall du har förhinder att delta på ledardagen kan du ansökan om dispens för att göra andra förberedelseuppgifter. För att ansöka om dispens kontakta Joel Jonsson.

2) Läst materialet för en trygg och säker verksamhet och genomfört regionens test eller visa intyg från utbildning med motsvarande kunskapsinnehåll (t.ex. Trygga möten). Du ska ha gjort testet eller utbildning minst vart tredje år. Bestyrk senast den 27 november att du inom de tre senaste åren läst och gjort testet alternativt visat intyget från motsvarande utbildning. Scouternas material för trygg och säker verksamhet (Trygga möten) återfinns här. Testet anpassat för nyårslägret når du sedan här.

Frågor?

Kontakta föreningsutvecklare Joel Jonsson.

Samarrangemang

Ledardagen arrangeras som en ledarkurs i samarbete med Härnösands folkhögskola.

Plats:

Equmeniakyrkan Skellefteå
Nygatan 65
Skellefteå,