Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Kämpalek i Syd

5 Maj 10:00-16:00
Equmenia
Syd
Scout
Välkomna till vårens Kämpalek i Syd.

Det blir upplevelsevandring med skogen som tema. Det kommer att dyka upp vissa tävlingsmoment som bygger på scoutings grunder ”lära genom att göra” och patrullen i centrum.  Vi går en härliga runda i skogen och följer stigar, mindre vägar och passerar över några mindre vattendrag innan vi avslutar vandringen vid Ekholma som ligger på vägen mellan Rickarum och Nävlinge. Eftersom det är en kämpalek så blir det ett scouttävlingsmoment  där patrullen kämpar mot de andra patrullerna som kommer från kårer i Region Syd om att vinna ett pris. Men det allra viktigaste är inte att vinna utan kämpa väl och ha roligt i patrullen.

Start:   Kl 10.00 strax Söder om Ekholma (mellan Rickarum och Nävlinge) skyllar kommer att vara uppsatta och vi kommer att skicka en enkel vägbeskrivning när ni anmält er.

Slut:  Vid 15.30 -16.00 tiden i närheten av startplatsen.

Klädsel:   Oömma och efter vädret lämpliga kläder. På fötterna har ni bekväma täta gummistövlar eftersom ni kommer att gå där det INTE är torrt. Vi garanterar att delar av spårning går över och i vatten.

Packning:  Packa en liten ryggsäck att bära med på vandringen med lunchmat för dagen, drickkåsa, vattenflaska och regnkläder samt kniv(för de som får).

Anmälan:  Senast tisdagen den 1 maj till Mikael Premberg,
E- post mikael.premberg@iogt.se eller  070-1908450

Kostnad: 30 kr/ deltagare, betalas kontant vid starten eller till  Rickarums Equmenia bg 163-2017. Märk betalningen med kämpalek och kårnamn.

Ladda ner informationen här: Inbjudan Kämpalek 2018

Välkommen hälsar Rickarums Equmeniascouter och Scoutstaget

Kontakt:

Equmenia Syd
X