Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Imission i Alingsås

22 mar 19:00 - 24 mar 13:00
Equmenia
Väst
Internationellt
Tonår
Unga vuxna

Sverige är idag ett land som behöver mission. Bara några få procent vet vem Jesus verkligen är och att Han lever. Genom iMission önskar vi att du ska inspireras till att vilja bli en missionär och utmanas konkret till att våga ta de första stegen ut i mission, här i Sverige och i världen.

Fredagen 22 mars kl 19 drar iMission igång med ett iGod möte på Alströmerteatern, Teatergatan 7 Alingsås. Sedan fortsätter konferensen med olika aktiviteter under hela lördagen i Equmeniakyrkan Alingsås och på söndagen blir det en avslutande missionsgudstjänst. Kostnaden för konferensen varierar beroende på om du väljer endast mat eller mat och boende.

Alla samlingar på eventet är öppna för alla och gratis!

Pris för mat (två middagar, två frukostar, en lunch ingår i priset): 200 kr

Pris för mat och boende: 250 kr

BESTÄLL MAT OCH ELLER BOENDE VIA LÄNK HÄR

Talarna i konferensen är unga vuxna som har valt att ägna sina liv åt mission i Sverige och utlandet. De delar inspirerande berättelser för att också du ska våga ta dina första steg ut i mission. Bara några månader efter konferensen går olika missionsresor igång där du kan följa med och hjälpa till. Efter varje möte finns information om dessa resor och möjligheter att anmäla sig på till olika resor utomlands men också till platser i Sverige där Equmeniakyrkan grundar nya församlingar och behöver din hjälp!

Vi som arrangerar konferensen, Apg 29 och Gå ut mission, har utbildningar där du med studiestöd kan gå din första missionärsutbildning redan nu till hösten.

Arrangörer: Equmeniakyrkan AlingsåsEqumeniakyrkan och Equmenia Region Väst, Apg29, Gå ut Mission och Equmeniakyrkorna i Vårgårda och Herrljunga.

Kontakt:

Equmenia Alingsås – Anton Rydsmo
0706753629

Plats:

Namnlös plats
Kungsgatan 46
Alingsås, 441 31