Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Helt Troligt, Vännäs INSTÄLLT

26 - 28 Apr
Equmenia
Nord

Välkomna till Helt Troligt – en ungdomshelg i Vännäs! Vi lär känna varandra och Jesus än mer genom studier, aktiviteter, lekar, samtal och andakter. Temat för lägret är ”Vad är lärjungaskap?” och vi kommer fördjupa oss i vad kristen tro handlar om och fundera kring hur det kan ta sig uttryck i vår vardag.

När och var?

Helt Troligt börjar med drop-in fika vid kl. 20:00 på fredagen den 26 april i Missionskyrkan Vännäs och avslutar på söndagen 28 april efter gudstjänst och fika ungefär kl 14:00.

För vem?

Lägret är för dig som går i åk. 7 eller är äldre.

Vad händer?

Vi kommer ha aktiviteter och lekar, andakter och valbara seminarier, ett kring bön och ett kring åldersöverskridande församling. På lördagskvällen kommer vi ha en talkshow med inbjudna gäster under eminente Johan Wikströms ledning. Under lägret kommer det även finnas möjlighet att basta för den som vill. Lägret avslutas med att vi firar gudstjänst tillsammans med församlingen i Vännäs varefter vi äter lite innan vi skiljs åt.

Vad behöver jag ha med mig?
  • Sovsäck, liggunderlag/luftmadrass, kudde
  • Kläder för att vara inne och VARMA utekläder
  • Hygienartiklar, handduk
  • Badkläder ifall man vill basta
  • En Bibel och något att anteckna på
  • Inneskor/tofflor kan vara skönt att ha
  • Och godis till ledarna förstås 🙂
Resa

Prata med din lokala ledare när det gäller frågor angående resan till och från Helt Troligt i Vännäs och kostnad för resan.

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig till Helt Troligt 2019 senast tisdagen den 16 april via webbformuläret här.

Lägret, exklusive resa, kostar 280 kr och är du medlem i en Equmeniaförening får du 50 kr i rabatt. Avgiften faktureras varje deltagare enskilt i efterhand om inte ansvarig ledare från föreningen meddelat annat.

Som förening kan ni söka bidrag för era ledare som följer med. Bidraget är upp till halva ledarkostnaden. Läs mer om ledarbidraget här.

Flyer

För utskrift att sätta dela ut din kyrka och ge till dina kompisar 🙂
Flyer Helt Troligt 2019

Flyer Helt Troligt 2019 4st

Frågor?

Kontakta föreningsutvecklare Joel Jonsson.

Samarrangemang

Ungdomshelgen Helt Troligt är ett arrangeras av Equmenia Nord och Härnösands folkhögskola i samverkan med Missionskyrkan Vännäs.

 

Kontakt:

Equmenia

Plats:

Missionskyrkan Vännäs
Norrlandsgatan 11
Vännäs,