Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Equmenia Nords bön- och offerdag

29 Okt
Equmenia
Nord

Evenemang Navigation

Equmenia Nord stödjer regionens barn- och ungdomsföreningar på olika sätt. Regionen vill verka till en bättre framtid för barn och unga. Söndag 29 oktober är den dag vi uppmärksammar då vi ber och ger till Equmenia Nord för att vår regions gemensamma verksamhet ska få kunna fortsätta att fungera. Var med och stötta vårt arbete genom bön och offer.

Var med!

SE

Skriv ut affischen och sätt upp i din förening och församling så att fler ser och uppmärksammar bön- och offerdagen. Affisch finns längst ner på sidan.

BE

Skriv in i din kalender att söndag 29 oktober vara med och be för vår regions barn- och ungdomsarbete, alla våra föreningar och vårt gemensamma arbete.

GE

Prata med din förening och församling om att ta upp en kollekt till Equmenia Nord söndag 29 oktober. Om det passar bättre en annan söndag går det också bra. Förutom att ge kontant kollekt under gudstjänsten går det också bra att:

  • swisha din gåva till 123 461 13 07, skriv ”offerdag” i meddelandefältet
  • sätta in din gåva på BG 528-6075, märk din gåva med ”offerdag”

Affisch bön- och offerdag
På affischen kan du skriva dit det datum din församling och förening beslutat om att lyfta fram Equmenia Nords arbete i bön och offer.

 

Kontakt:

Equmenia Nord
070-678 72 61 eller 073-81 80 555