Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Barnläger i Malå

3 Nov 13:00 - 5 Nov 13:00
| 450kr
Equmenia
Nord
Barn
Barnkör
Kreativa uttryck
Läger
Puls

Barnlägret är för dig mellan 7 och 13 år och som vill va med på ett roligt läger! Lägret bjuder på en massa spännande aktiviteter både inne och utomhus! Det blir sång, dans, sport- och PULS-aktivitet, skapande och filminspelning. På kvällarna kommer vi köra lägerbål och ha extra skoj. Har du något som du och dina kompisar vill göra/framföra berätta så kan ni berätta det för er ledare och gärna också förbereda er inför det.

Olika ideella ledare från Vännäs, Umeå och Malå kommer ansvara för aktiviteterna. Sång-aktiviteten leds av våra gäster Åsa Magnesköld och Camilla Raask. Läs mer om dem via deras hemsida Carama. Vi alla kommer få va med och sjunga några sånger tillsammans under lägret, så om du väljer en annan aktivitet finns fortfarande chansen att få sjunga lite.

 

Datum & resor

Vi startar fredagen den 3 november kl. 13.00 med en lunch och första samlingen har vi kl. 14.00 (middag kl. 16.30). OBS! Fråga din ledare när ni kommer att åka från din ort. Prata med din ledare för samordning av resor.

Lägret avslutas efter lunch vid 13-tiden söndagen den 5 november.

Avslutningsgudstjänst

Vi avslutar lägret med en gudstjänst söndag 11.00 i Missionskyrkan som ligger på Vinkelgatan 8, Malå. Då medverkar vi alla i gudstjänsten genom det vi gjort och lärt oss under lägret. De som valt sång kommer tillsammans med Camilla, Åsa och kompbandet framföra dessa sånger. Föräldrar, släkt och vänner är varmt välkomna att vara med!

Kostnad

Lägeravgift 450 kr (+resa). Syskon-/familjerabatt (för föräldrar) får 90 kr rabatt/person. Anmälningsavgift 150 kr ingår i lägeravgiften. Fråga din ledare om ni kan få något bidrag från er lokala Equmeniaförening.
Lägeravgiften kommer faktureras efter lägrets slut till den angivna mejladressen i anmäl-ningsformuläret. Om du blir sjuk eller inte kan åka med av annan anledning kommer du bara få en faktura på själva anmälningsavgiften på 150 kr. Om din förening ska betala hela eller delar av lägeravgiften tar du kontakt med dem när fakturan kommer.

Fickpengar kan behövas till ev. godis m.m. samt till kollekt.

Anmälan och frågor

Du anmäler dig till din ledare i lokala föreningen senast 15/10 via anmälningstalongen som finns i foldern nedan. Om du inte har en lokal förening och ledare, eller om du har övriga frågor inför lägret, så kan du också kontakta Regionsamordnare Sayuri Kikuchi 073-81 80 555.

Mer info

Mer info, anmälningstalong och packningslista finns i foldern nedan.

Affisch för utskrift
Folder för utskrift

Pris:
450kr

Plats:

Malå Missionskyrka
Vinkelgatan 8
Malå, 930 70 Sverige