Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Barnläger i Luleå TYVÄRR INSTÄLLT

3 Nov 11:00 - 4 Nov 17:00
Equmenia
Nord
Barn
Barnkör
Kreativa uttryck
Läger
Puls
Scout
Söndagsskola
Tyvärr är arrangemanget inställt!

Barnläger med temat ”Jesus är världens ljus” – läger för dig som är mellan 6 och 13 år som gillar musik, PULS-aktivitet (sport), scouting, skapande och dans. Välkommen till ett härligt läger i höstfärger med temat ”Jesus – världens ljus”!

Datum & resor

Vi startar fredagen den 3 november kl. 11.00 med hej och välkommen. Därefter blir det lunch och första aktivitetspasset drar igång kl. 13.00 (middag är kl. 16.30). OBS! Fråga din ledare när ni kommer att åka från din ort. Prata med din ledare för samordning av resor.

Vi avslutar lägret vid 17-tiden lördagen den 4 november.

Avslutningsgudstjänst

Vi avslutar lägret med en gudstjänst lördag 15.00 i Andreaskyrkan som ligger på Väderleden 1, Björkskatan i Luleå. Då medverkar vi alla i gudstjänsten genom det vi gjort och lärt oss under lägret. Föräldrar, släkt och vänner är varmt välkomna att vara med!

Kostnad

Lägeravgift 250 kr (+resa). Syskon-/familjerabatt (för föräldrar) får 50 kr rabatt/person. Anmälningsavgift 100 kr ingår i lägeravgiften. Fråga din ledare om ni kan få något bidrag från er lokala Equmeniaförening.
Lägeravgiften kommer faktureras efter lägrets slut till den angivna mejladressen i anmäl-ningsformuläret. Om du blir sjuk eller inte kan åka med av annan anledning kommer du bara få en faktura på själva anmälningsavgiften på 100 kr. Om din förening ska betala hela eller delar av lägeravgiften tar du kontakt med dem när fakturan kommer.

Fickpengar kan behövas till ev. godis m.m. samt till kollekt.

Anmälan och frågor

Du anmäler dig till din ledare i lokala föreningen senast 15/10 via anmälningstalongen som finns i foldern nedan. Om du inte har en lokal förening och ledare, eller om du har övriga frågor inför lägret, så kan du också kontakta Regionsamordnare Sayuri Kikuchi 073-81 80 555. Som ledare anmäler du deltagarna till Sayuri Kikuchi så snart efter 15/10 som möjligt.

Mer info

Mer info, anmälningstalong och packningslista finns i foldern nedan.
Folder 2017 Luleå
Affisch 2017 Luleå

Kontakt:

Equmenia Nord
070-678 72 61 eller 073-81 80 555

Plats:

Andreaskyrkan Luleå
Väderleden 1
Luleå,