Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Äventyrarhajk

26 - 28 Apr
Equmenia
Väst
Ledare
Scout
Tonår
Dags för Äventyrarhajk!

För Dig som är Äventyrarscout (13 år och äldre) ordnar vi en hajk,  fredag kväll 26-, till lunch 28 april på vår lägergård Åsengården i Vänga , mellan Borås och Vårgårda.

Hajken bygger på Din delaktighet då det är patrullen själv som tar med den mat ni behöver och flyttar in i ett av vindskydden på Åsengården. Varje patrull tar också med en ansvarig ledare som också blir vår kontaktperson i kommunkationen innan hajken.

Upplevelserna som bjuds på kommer också i största delen från Dig som deltagare. Ta med era bästa lekar och tävlingar, berättelser eller annat som ni vill bjuda på, så gör vi programmet på plats. Fredagens lära-känna-kväll, lördagens lägerbål och söndagens morgonsamling och andakt hjälps vi åt med på ungefär samma sätt.

Äventyrhajken handlar mest om att få träffas, En avkopplande hajk, där det ockås finns chans att få göra lite aktiviteter och hänga med nya och gamla scoutvänner.

Anmäl Din patrull genom att skicka ett mail till mikael.nilsson@equmenia.se med kontaktperson och preliminärt antal deltagare.

Gör det så snart som möjligt, men senast 17e april!

 

Kontakt:

Equmenia Väst
0769475410

Plats:

Åsengården
Vänga
Fristad, 51392 Sverige