Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

ÄlvCon 2019

22 Nov 17:00 - 24 Nov 13:00
Equmenia
Stockholm
Barn
Kreativa uttryck
Unga vuxna

ÄlvCon är ett spelkonvent som arrangeras för nionde året i rad!

Vi vill att konventet ska ge utrymme för både dig som är van rollspelare och för dig som provar på rollspel för första gången. För er som vill spela eget spel med det vanliga spelgänget är det här chansen att göra det i en trevlig miljö med riktig konventskänsla. Vi hoppas och tror att det ska finnas något som passar var och en. Alla är varmt välkomna!

Anmälningsfolder:

Anmälningsfolder till ÄlvCon_2019

Övrig information.

Kostnad. 300 kronor för hela helgen (helpension). För två dagar kostar det 250 kronor och för en dag 200 kronor.

Anmäler du dig utan mat och sovplats är anmälningsavgiften 100 kronor per dag. Detta ingår: För 300 kronor får du en plats att sova på med ditt liggunderlag och din sovsäck, frukost, lunch, middag, kvällsfika.

Mat och kiosk. Kiosken kommer att vara öppen stora delar av konventet. Här finns det möjlighet att köpa godis, läsk m.m. Frukost, lunch och kvällsmat kan hämtas i kiosken om du betalat helpension.

Middag serveras på lördagen i Älvsjökyrkan. Andakt och stillhet i kyrksalen. Här finns tillfällen att tända ljus och lyssna till stillsam musik. Dörren in hit är öppen om du får en stund över mellan rollspelspass och övriga workshops. Vid några tillfällen hålls andakt i kyrksalen.

Vem är arrangör? ÄlvCon arrangeras i år för nionde året i rad. Det är ett samarbete mellan Equmenia Älvsjö, Qairos Games, Gamers´ Guild och Studieförbundet Bilda.

Arrangemanget görs i samverkan med regionen Equmenia Stockholm.

Packning till ÄlvCon. Oömma kläder vid behov, necessär, sovsäck, liggunderlag. Sovplats. Älvsjökyrkan kommer att tillhandahålla rum där du kan övernatta med sovsäck och liggunderlag. Tider. Incheckning från kl. 17.00 – 19.00 fredag kväll. Invigning kl. 18.00, fika kl. 18.30 – 21.00, kl. 19.00 start på rollspelspass nr. 1. Konventet avslutas på söndag kl. 15.00. Komplett schema kommer att finnas i programboken.

För mer info, kontakta Maria Rönnerdal: maria.ronnedal(at)alvsjokyrkan.se

Plats:

Älvsjökyrkan
Långbrodalsvägen 46
Älvsjö, 12534 Sverige
https://www.alvcon.se/home