Publicerat 

Europa

Ryssland

Sedan 2007 har Equmenia Puls arrangerat fotbollsläger i flera ryska städer. I samarbete med lokala församlingapuls-ryssland-fotbollsgäng-640x471r ges barn och unga möjlighet att idrotta och höra talas om Jesus. Equmenia skickar också Pulsvolontärer som deltar på lägren. Lägren har hittills arrangerats i städerna Omsk, Perm, Kaliningrad och Ryazan. 2009 hölls den första lärjungaskolan Apg29 i landet.

European Baptist Federation Youth and Children (EBYFC)

Baptistsamfundets ungdomsförbund, SBUF, var en av Equmenias grundarorganisationer.  Genom den kopplingen finns Equmenia representerade i det Europeiska baptistnätverket, European Baptist Federation Youth and Children, EBFYC. Varje år skickar Equmenia två representanter till EBFYC:s årskonferens. Under en period har Equmenia också funnits med i EBFYC:s styrelse. EBFYC ordnar regelbundet olika typer av arrangemang och utbyten och Equmenia uppmuntrar föreningar och medlemmar att finnas med på dessa.

European Methodist Youth Council (EMYC)

Genom en annan av Equmenias grundarorganisationer Metodistkyrkans Ungdom, finns Equmenia med i European Methodist Youth Council, EMYC.