Bildbank

Bildbank

Equmenia har en bildbank med material som ni kan använda er av för att marknadsföra och informera om allt bra ni gör i er förening.

Bilderna kan till exempel användas för affischer, inlägg i sociala medier eller till lägerfoldrar. Tanken med bildbanken är alltså underlätta för er som håller på med kommunikation i en förening och förhoppningsvis kan sidan också inspirera dig och ge dig nya idéer.

Genom att vara en Equmeniaförening får man tillgång till olika resurser och stöd. Det kan till exempel vara föreningsbesök, utbildningar eller som här, en bildbank.

Skriv till info@equmenia.se för att få lösenord till bildbanken. Berätta vilken Equmeniaförening du är med i.

Vill du bidra med bilder till bildbanken? Skriv till linnea.hjelm@equmenia.se. Vi kan inte lova att ta med alla bilder som skickas in.  

Förutom bilder finns också illustrationer som kan användas på valfritt sätt. Om man inte har tillgång till färgskrivare så finns svarta illustrationer att lägga på vit bakgrund. Vill man däremot ha ett foto som bakgrund så kan man använda den vita varianten om fotot. Självklart går det också bra att lägga svarta illustrationer på ljusa foton. Ladda ner filerna och experimentera fram olika kombinationer som passar just din förening. Kanske kan det bli en etikett till scouternas egenkokade knäck som de säljer på församlingens julmarknad?

Bilderna och illustrationerna finns för att man själv ska kunna göra det material eller innehåll som man vill ha. Men i bildbanken finns även helt färdigt material som bara är att skriva ut och använda. Just nu finns ett julkort i två olika varianter och två varianter av tackkort. Kanske vet du någon ledare som du vill uppmuntra med ett kort?