Publicerat 

Valberedning

Vill du påverka hur Equmenia Region Stockholm ska utvecklas så att barn och ungdomsarbetet i våra församlingar och föreningar ska växa? Se hit!
Tycker du att det behöver bli roligare i kyrkan för barn och unga? Vill du som ung känna känslan av att jag vill inte missa en enda samling? Sitter du hemma med idéer på hur vi kan bli bättre? Kom och ta chansen och påverka utvecklingen av det gemensamma barn- och ungdomsarbetet i våra Equmenia föreningar.

Valberedningen för Equmenia Region Stockholm består idag av Christina Karlsson.

Vill du också sitta med i Valberedningen? Vi behöver en till! Styrelsen har fått i uppdrag av stämman att fylla den tomma platsen. Kontakta regionpersonalen.

Vi arbetar kontinuerligt med att hitta personer som är intresserade av att sitta i:
Styrelsen

I styrelsen behöver vi folk som vill påverka hur det visionära arbetet ska se ut. Du ska tycka om att tänka kring verksamhet och hur vi ska strategiskt tänka inför framtiden. Du kan vara ung och gammal. Det viktiga är att du brinner för barn- och unga och vill gemenskap i Region Stockholm.
Just nu saknas en/två? personer till styrelsen. Det är adjungerande platser vilket innebär en möjlighet att pröva på hur det är att sitta i en styrelse. Skulle det ge mersmak så finns det möjlighet att kandidera till styrelsen som ordinarie vid nästa regionstämma.

Stag
Stagen jobbar mer med att göra hajker, ”happenings”, kurser och läger. Mer att göra och planera inför samlingar än att tänka strategiskt hur arbetet bör se ut. Uppdragen kan kombineras med styrelseuppdrag.

Ungdomsstag
Vill du att unga ska ha roligt i kyrkan? Då är detta staget något för dig. Kom med och utveckla vårt ungdomsarbete för att det ska bli mer intressant för ungdomar att komma till kyrkan.

Scoutstag
Älskar du att vara ute i naturen, miljö och klimat och vill vara i kyrkan. Då har du kommit rätt. Just du kan hjälpa oss att göra det gemensamma scoutarbetet roligare i Equmenia Stockholm och i våra lokala föreningar.

Pulsstaget
När själen och anden fått sitt är det viktigt att vi tar hand vår hälsa. Är du intresserad av hälsa, rörelse och idrott? Hjälp oss att utveckla detta inom Equmenia Stockholm.

Barnstaget
Älskar du att arbeta med barn och vill vara med och utveckla barnverksamheten? Då är du den vi söker. Kom med idéer och tankar med målet att barnen ska få en bra fritid i kyrkan.

Valberedningen
Styrelsen vill också skicka med att vi behöver förstärka valberedningen med en person till. Som valberedare så håller vi med helt och fullt.
Vill du vara med och plocka fram personer till olika uppdrag häng på. Detta uppdrag kan inte kombineras med styrelseuppdrag.

Är du intresserad av ett eller flera uppdrag eller har du frågor? Kontakta då valberedningen via Matilda Holmström på matilda.holmstrom@equmenia.se
Naturligtvis kan du också skicka en intresseanmälan eller nominera personer till oss inför nästa regionårsstämma 2017.

//Valberedningen
Christina