Publicerat 

Bildbank

Nu finns en härlig bildbank (lösenordet är “bilder”) med material som du kan använda dig av för att marknadsföra och informera om allt bra ni gör i din förening. Bilderna kan till exempel användas för affischer, inlägg på sociala medier eller till lägerfoldrar. Tanken med bildbanken är alltså underlätta för dig som håller på med kommunikation i en förening och förhoppningsvis kan sidan också inspirera dig och ge dig nya idéer.

BILDBANK

Förutom bilder finns också illustrationer som kan användas på valfritt sätt. Om man inte har tillgång till färgskrivare så finns svarta illustrationer att lägga på vit bakgrund. Vill man däremot ha ett foto som bakgrund så kan man använda den vita varianten. Självklart går det också bra att lägga svarta illustrationer på ljusa foton. Ladda ner filerna och experimentera fram olika kombinationer som passar just din förening. Kanske kan det bli en etikett till scouternas egenkokade knäck som de säljer på församlingens julmarknad?

Bilderna och illustrationerna finns för att man själv ska kunna göra det material eller innehåll som man vill ha. Men i bildbanken finns även helt färdigt material som bara är att skriva ut och använda. Just nu finns ett julkort i två olika varianter och två varianter av tackkort. Kanske vet du någon ledare som du vill uppmuntra med ett kort?

Saknar du några bilder eller illustrationer? Vad har du behov av? Vill du själv bidra med en bilder? Har du andra tips, frågor eller åsikter? Då är du varmt välkommen att höra av dig till linnea.hjelm@equmenia.se

HÄR HITTAR DU BILDBANKEN (lösenordet är “bilder”)

sommarkort22