Publicerat 

Röster om Apg29 Pionjär

Annie Utbult, Apg29 Pionjär 2017

Gud har använt mig som hans redskap i att möta människor och genom både ord och handling dela med med mig av vem Jesus är, men han har också hjälpt mig att lära känna mig själv ännu bättre. Jag har tydligare lärt mig att se mina gåvor. Jag har fått utvecklats i mina gåvor och fått en längtan i att låta Gud använda mig på det sättet som han skapat just mig till. Gud har också visat sin kärlek och sin kraft gång på gång genom bön.

 

Frida Persson, Apg29 Pionjär 2016

frida-perssonEn av de saker som betytt mest för mig under det här halvåret är relationer med människor, att få samtala om tro, att få ge hopp till människor och att uppmuntra människor. Vi har också gjort en del hembesök vilket betytt mycket, att få umgås och be tillsammans med andra människor och få se att det gör skillnad. Jag har fått lära mig att inte bara känna och se behov utan att jag faktiskt kan göra någonting. Gud har gett mig mod att bli mer frimodig, och jag längtar efter att få fortsätta lyssna in Guds röst och våga handla utifrån det.

 

Alice Person, Apg29 Pionjär (f.d. Våga Tro) 2015

alice-persson

Att sammanfatta en vår som förändrat och förvandlat mig på så många sätt känns svårt och omöjligt. När jag ansökte till Våga Tro var det för att jag längtade efter något mer. Jag ville få verktyg för att leva ut min tro i Sverige, jag ville förstå ännu mer om kyrkan och jag ville ge Gud tid att verkligen forma mig. De drömmarna har minst sagt blivit uppfyllda. Under våren har jag fått ta kliv ut i det obekväma och det okända för att lära mig förtröstan på en Gud som alltid bär. Jag har sett hur Gud kan använda mina svagheter för att låta hans styrka fullkomnas.

 

Sofia Hedström, Apg29 Pionjär (f.d Våga Tro) 2015

sofia-hedstro%cc%88m

Under Våga Tro har min tro gått från att vara ganska teoretisk till att bli praktisk och konkret, och det vill jag ha mer av. Bibeln har blivit verklig och levande på ett sätt jag inte varit med om förut. Jag har hamnat i situationer där det har varit tydligt att en tro på Jesus gör skillnad, att få ha varit Jesu händer och fötter i Bålsta har varit en välsignelse, en utmaning och ett ansvar. Genom det har Gud format om mig och förändrat mitt hjärta.

 

Ivar Hedley, Apg29 Pionjär (f.d. Våga Tro) 2014

ivar-hedley

Gud har fortsatt sitt helande i mig, och jag känner mig mer levande än förut, mål och mening med livet har börjat få betydelse, det är inte bara tomma ord. Gud har visat på sin underbara nåd och kraft, att han är vår frälsare och beskyddare, genom att utföra helanden, profetior från andra till oss och från oss till andra! Gud har genom oss varit högst delaktig i att skapa en älskande kultur, där kärleken till Gud och varandra bör och är i centrum.