Publicerat 

Finland

Lärjungaträning i de tusen sjöarnas land. Under våren 2019 satsar Apg29 på en ny skola i Finland.

Välkommen med på en annorlunda och unik möjlighet till missions och lärjungaträning i vårt grannland Finland. Basen kommer att vara förlagd till sydkusten och plats som heter Sjömansro.

 

Korta fakta

Tid: 7 januari – 31 mars (med möjlig förlängning av en 6 veckors outreach i Italien och Spanien)

Kostnad: Frivillig avgift (400€/månad är den beräknade kostnaden per elev). Den finska skolan är ej CSN berättigad.

Ansökan: Ansökningsblankett hittar du här.

Sista ansökningsdag: 30:e november 2018

Varje Apg29 skola har en stark internationell och multikulturell prägel. I vårt nätverk finns mer än 14 länder frånjordens alla kontinenter som alla bjuds in att skicka deltagare och ledare. Vår förhoppning är alltid att få en rik blandning av nationaliteter på varje skola. Just den här skolan ägs och arrangeras av Missionskyrkan i Finland i samarbete med kyrkor i bl. a. Argentina

Skolan kommer vara tvåspråkig (spanska/engelska) vilket betyder att alla samlingar tolkas mellan dessa båda språk. Skolan har svensktalande personal med vilket gör att mycket av vardagssamtal kan ske också på svenska vid behov. Vår erfarenhet är att svenska deltagare snabbt kommer in i användandet av engelska och med tiden också spanskan.

 

1”Tiden på Apg29 har verkligen varit en ögonöppnare för mig där jag fått perspektiv på livet och den Gud jag vill följa. En ordentlig ”kick start” till ett liv tillsammans med Jesus. En bekräftelse på att jag vandrar på rätt väg och att jag än så länge bara skrapat på ytan.” 

Josef Maxson, Kina 2015

 

Under fliken ”Om Apg29” kan du läsa mer om hur livet på skolan är, hur ett dagsschema ser ut, vad skolan har för grundvision och vad andra sagt om skolan och mycket annat. Vill du få kontakt med någon som varit på en skola kan du gå in på ”Kontakt” och hitta tidigare deltagare eller ledare som gärna berättar mer.

 

Informationen uppdateras inom kort.