Beställ banderoll senast 1 juni!

Publicerat 

Nu är det dags att börja förbereda augustis rekryteringskampanj. Därför kör vi nu en ny beställningsrunda – beställ senast 1 juni 2020.

Syns er scoutverksamhet? Ett viktigt led i att rekrytera nya scouter och ledare är att visa upp att vi har scoutverksamhet. Otroligt många känner till scouting och vet att det är en fritidsverksamhet av hög kvalité. Men går det att se att ni har scouter i er kyrka? Finns det någon skylt som berättar att ni har scouting? Augusti och september är tiden då flest börjar i scouterna och det är nu dags att börja förbereda.

För att göra scoutverksamheten mera synlig i lokalsamhället har vi tagit fram en banderoll som kan hänga utanför er scoutlokal. Många Equmeniakårer har redan beställt. Så här ser den ut:


 

Banderollen är 3 m lång, 1 m bred. Öljetter finns så den är enkel att sätta upp. Den är gjord i PVC. I samband med att ni sätter upp banderollen behöver ni se till att kårens info på bliscout.se /bliscout.nu (samma sida) är uppdaterad.

Pris och frakt

Slutpris beror på hur många kårer som beställer. Ju fler desto större rabatter. Utgångspriset är 624 kr + frakt= totalt ca 750 kr/banderoll. Banderollen skickas med Schenker till närmaste ombud och aviseras med sms.

Beställning och betalning

Här finns beställningsformulär.

Beställningen behöver vara inne hos Equmenia 1 juni med leverans kring 20 juni. Vid behov av snabbleverans kan det ordnas till ett något högre pris. Equmenia fakturerar din förening för banderollen.

Frågor kan ställas till scoutkoordinatorn på scout@equmenia.se eller 0765053241.