Vik kors med påskens budskap

Publicerat 

Just nu är det flera grupper, t.ex. söndagsskolor och andra barngrupper som inte kan ses som vanligt. Därför finns här ett pyssel som ledare kan skicka till sina deltagare som påskhälsning (via brev är bra eftersom alla inte har skrivare för att skriva ut själva men att skicka via mail är också ett alternativ). Och föräldrar och andra vuxna som vill kan skriva ut och pyssla tillsammans med barn.

Längre ner på sidan finns också några påskteckningar för nedladdning som kan färgläggas.


Vik kors med påskens budskap

Skriv ut dokumentet dubbelsidigt (det går att skriva ut enkelsidigt också men det blir lite lättare att vika upp korset om siffrorna på baksidan finns med). Klipp längs de heldragna linjerna. Vik längs de streckade linjerna. Då bildar pappret ett kors som när det viks upp i rätt ordning berättar påskens budskap.

Det finns två varianter. En i färg och en som man får färglägga själv.

I färg

Färglägg själv

Text: Ulrika Johansson, pastor i Equmeniakyrkan Vänersborg

Illustration: Linnea Hjelm, kommunikatör Equmenia

Bearbetning från denna förlaga


Påskteckningar

Här finns påskteckningar som kan laddas ner och färgläggas.

Påskteckningar