Handlingar till Equmenia Mitts regionstämma

Publicerat 

Lördagen den 12 oktober är det dags för Equmenia Mitts regionstämma! Regionstämman är kl 9.00-12.00 (program för hela regionfesten hittar du här nedanför).

Det är på stämman vi tillsammans bestämmer vad Equmenia Mitt ska jobba med framöver. På stämman bestäms också vilken medlemsavgift föreningarna ska betala till Equmenia. Därför är det viktigt att ni skickar ombud från er förening! Så har ni inte redan valt ombud så är det hög tid att göra det nu.

Så här många ombud får ni skicka:

  • upp till 50 medlemmar ger rätt till två ombud
  • 51-100 medlemmar ger rätt till tre ombud
  • 101-300 medlemmar ger rätt till fyra ombud
  • 301-600 medlemmar ger rätt till fem ombud

 

 

Regionstämman är i samband med Regionfesten i Ockelbo. Då finns också möjligheten att vara med på en tonårskväll på fredagskvällen. Mer info om dagen och länk till anmälan hittar du här!

 

Ladda ner handlingarna!

 

 

Här hittar du mer information om vad en regionstämma i Region Mitt innebär.


Program för regionfesten:

Kl 9 Regionstämman börjar

Kl 12 serveras det enkel lunch för de som deltar på förmiddagen.

kl 13 börjar själva festen med gudstjänst. Predikar gör Anibal Nicolalde från Ecuador. Ockelbos missionskyrkokör medverkar och lovsångsbandet Laddufläkt från Rättvik.

kl 14:15 och 15:30 är det två olika seminariepass med fika däremellan.

Du kan välja mellan att få veta mer om Apg29, Kyrkan i Ecuador, Klimatet, smågrupper, The Message, second hand, Hälsa för Kongo. Du väljer seminarium på plats.

kl 17 sätter vi oss ned och äter middag tillsammans. Mat, kaffe och program.

kl 19 samlas vi till nattvardsandakt. P-O Byrskog och Pelle Widman leder gudstjänsten, Erika Planeskog medverkar och Laddufläkt leder sången.