Legotävlingen 2019 avgjord!

Publicerat 

Ett stort tack till alla ni som har bidragit till fantastiska bidrag!

Regionens styrelse har efter svårt val ändå utsett en vinnare, och motiveringen är: Genomtänkt, kreativt och fullt med färg, detaljer och liv ger en god illustration av Edens lustgård.

GRATTIS Ebba och Emil från Grillby som får dela på ett presentkort för 500:-!

Titta och njut på de olika bidragen som kommit in!

Edens Lustgård:

Ebba och Emil Nilsson (9 och 6 år) har hjälpts åt att bygga Edens lustgård. ”Vi valde berättelsen om Adam och Eva för att den verkade kul att bygga i lego och för att vi tycker berättelsen är intressant. Trädet Adam och Eva står under är kunskapsträdet på gott och ont”.

David och Goliat!

John Henriksson 14 år, Sköllersta. Text: Samuelsboken 17. David besegrar Goliat. Berättelsen visar att med hjälp av Gud kan det som verkar omöjligt bli möjligt!

 

Stallet med krubban:

Oscar Vikström 8 år, Arboga. Beskrivning: Jag tänkte att jag skulle bygga något glädjefullt och därför valde jag att bygga stallet med krubban med den nyfödda Jesus. Lukas 2: 1-20.

Jesus botar lam man

Söndagsskolan Himlakul i Töcksfors. Beskrivning: Här kommer en bild som symboliserar när Jesus botar en lam man. Den lame kunde ju inte komma fram till Jesus själv  och det var massa människor i vägen. Va bra att han hade kompisar som hjälpte honom att ta sig fram till Jesus, som helade honom. Så kan det va för oss också, att vi behöver få hjälp av nån kompis för att komma fram – lära känna – Jesus!!

Jesus stillar Stormen

Söndagsskolan Himlakul, Töcksfors. Beskrivning: Här kommer tre bilder som symboliserar när Jesus stillar stormen (under och efter när han stillat havet).Det känns tryggt att vi har med oss Jesus även om det stormar runt omkring oss ??

Jesus och stallet

Aron 6 år, Töcksfors har läst ur Bibeln för de små, Luk 2:1-20, och byggt stallet där Jesus föddes.