ENTER-2019

Publicerat 

Tonårsläger ENTER 2019, 24-29 juni

Årets tonårsläger flyttas i tid för att inte krocka med Equmenias nationella scoutläger Prisma i sommar.

Hoppas att ni som förening vill komma med i sommar och göra detta läger tillsammans med oss andra. Dagarna kommer bla innehålla Puls, workshops, studier, kvällssamlingar, andakter och mycket mer. Vi ber och önskar att vi kommer få fina dagar tillsammans både med varandra och med Gud.

För dig som ledare kommer vi ha en festkväll med mat och bön inför lägret den 28 maj kl 19:00 i Skåre.

Vill också påminna att finns det ungdomar i era föreningar som är intresserade av praktiskt arbete, ljud, bild, ljus eller andra områden får ni gärna anmäla intresse att finnas med i detta under lägrets gång.

En folder med info och anmälan kommer skickas till alla deltagare som var med under Enter 2018. Folder finns också här för utskrift där du som ledare kan dela ut till dina ungdomar, du som ledare tar emot anmälningarna från dina tonåringar och sedan registrerar de vidare till oss. Din förening kommer få information skickad till sig, får ni inte det så ber vi att ni kontaktar oss.

Folder för utskrift

Vi som finns med i staben är:

  • Frans Wingård – Lägerchef, frans.o.wingard@equmeniakyrkan.nu, 073-892 02 20
  • Markus Andersson
  • Tanja Halvardsson
  • Markus Ottersten
  • Samuel Abrahamsson
  • Andreas Tideberger
  • Anna Gustafsson – Equmenia Svealand, anna.gustafsson@equmenia.se, 070-485 98 38