Utskick frĂ„n Equmenia 💌

Publicerat 

Nu börjar mĂ„nga ladda inför en fullspĂ€ckad hösttermin och dĂ„ kan det vara bra att kika pĂ„ det utskick som gjorts frĂ„n Equmenia. Det har skickats till alla som Ă€r ordförande för en förening och innehöll följande affischer och information. 💌

 

VĂ€xa som ledare del 3 i Stockholm 29/9!

 

I Equmenia samlar vi varje vecka flera tusen barn och unga pĂ„ olika sĂ€tt. Vi Ă€r scouter, tonĂ„ringar, konfirmander, idrottare, musiker, ledare och styrelseproffs. Vi finns över hela landet, i alla delar av samhĂ€llet. Vi kan förĂ€ndra Sverige och vĂ€rlden – vi kan göra val som gör skillnad!

 

HÀr Àr ett bra sÀtt för er att hÄlla koll pÄ bra val ni har gjort under terminen!

 

NÀsta riksstÀmma Àr i Linköping den 23-25 november 2018. Motionera och nominera senast 23 augusti!

 

Vad kan vi, vad drömmer vi om, vad skall vi satsa pÄ? 1 Är (3 delar) tillsammans med din föreningsutvecklare kring din förenings framtid. Start vintern 2019