Välkomna till Hjortensbergskyrkan och Anna!

Publicerat 

Vi besöker Nyköping, och vi ber speciellt för Anna och församlingen där som hon arbetar i.

Hej!
Jag heter Anna Ingemarsson och jobbar som barn- och ungdomsledare på heltid i Hjortensbergskyrkan Nyköping, sedan 28/11.
Jag har jobbat i församlingen som barnledare 40% i 6,5 år och har nu fått möjlighet att utöka tjänsten och även gå in och arbeta mer med ungdomar.
Tidigare arbetade jag deltid som skolsköterska.

I mina arbetsuppgifter ingår, huvudansvar för vår söndagsskola Äventyret, leda Soul Children Nyköping, vara en del av ledarteamet för konfirmationen och huvudledare för våra ungdomssamlingar Open doors.
Jag kommer även åka med på barn och ungdomsläger, som Unite Västerås, sportlovsläger i Kittelfjäll, Smajl Hjälmargården och Hampeveckan.
Jag älskar att se unga komma i funktion, med sina gåvor och kvalitéer.
Att vara en församling för alla generationer är något som jag verkligen brinner för. Jag tror att Gud vill använda även de yngre i våra kyrkor, ännu mer än vad Han gör idag.
Och att få tjäna Gud i vår stad. ”Vad vill Gud att vi skall göra för Nyköping?” Det är något av min mission in i tjänsten som jag nu går in i.
Det finns mycket att göra i Guds Rike och min största utmaning är att hålla mig nära Guds hjärta och tanke för vår församling och stad. Det är lätt att dras med i all verksamhet och missa mötet med unga.
Jag vill också passa på och peppa alla som arbetar som ledare. DU är så viktig i din roll, att möta barn och ungdomar där de är, med sina frågor och funderingar omkring livet. Samt att uppmuntra och peppa dem att våga ta steg i tro. Var välsignad i din viktiga uppgift!