Hälsar på Enköping och Diakon Gunnel Näsfors

Publicerat 

Vi fortsätter vår resa genom regionen och våra anställda. Denna vecka hälsar vi på hos Gunnel och Enköping, bär dem i förbön!

Hej, jag heter Gunnel Näsfors och arbetar sedan den 15 augusti som diakon i Västerledskyrkan i Enköping. Min tjänstetitel är dock inte ”ungdomsdiakon”, vilket skulle verka lite märkligt med tanke på att jag just fyllt 63 år, men min inriktning ligger på arbetet bland församlingens barn och unga. Det innebär bland annat deltagande i scout, tonårs- och konfirmandarbete, ungdomsråd och arbete med ledarvård.

På min expeditionsdörr sitter en bild av mig i rosa Pokémon-dräkt, vilket bevisar att jag var på samma sommarläger som ungdomsledaren i Västerås. För mig var det 12:e året jag hade förmånen att vara ledare på Sjöviks kristendomsskola, och om jag får skicka med en hälsning till församlingarna i Region Svealand så är det att erbjuda era ungdomar att åka till Sjövik nästa sommar. Där får dom under fyra somrar lära känna sig själva, 100 andra ungdomar, ett 20-tal ledare och framför allt den Jesus som vill vara deras Herre och Frälsare!

GUNNEL NÄSFORS