Be för Markus och Fagerås!

Publicerat 

Hej!

Jag heter Markus Ottersten och jobbar som ungdomsledare i equmeniakyrkan Fagerås. Jag jobbade i församlingen för 3 år sedan under 3 år, och nu 3 år senare så gör jag 1 år till. Jag jobbar halvtid och där kan jag kombinera med ett dagsjobb eftersom de flesta av samlingarna som församlingen vill att jag ska vara med på ligger på kvällen. Det som ingår i min tjänst är Scout, konfa, hänga på högstadiet, tonår och spela fotboll med asylsökande i Fagerås.
Det är väldigt kul och väldigt lärorikt att jobba i kyrkan. Nu när jag har kommit tillbaka som ungdomsledare har jag gått bibelskola och sen har jag även hunnit med att jobba med ensamkommande.
Eftersom jag inte är uppväxt i kyrkan så känner  jag att det är bra att visa att man kan alltid komma till Gud. Själv hitta jag Jesus när jag var 17 år
gammal. Nu vill jag att andra ska hitta Jesus.

Jag tror att vi Ungdomsledare har en viktig uppgift att riva ner murar och sänka tröskeln så fler bla. vill komma på Gudstjänst.

Allt Gött! Markus Ottersten