Soul Children-gathering i Värnamo!

Publicerat 

20-21 januari är det dags för nästa Soul Children-gathering som hålls i Värnamo Missionskyrka. Välkomna alla 10-16-åringar och ledare oavsett om du är med i en Soul Children-kör eller inte. Gästartister är Lin D (Emmy & Ella + Dennis) som också är med på Saturday Night Live -konserten på lördagen kl 19.

Mer info och anmälan på soulchildren.se. Arrangör Equmenia, Salt, Värnamo Missionsförsamling

För att ladda hem affisch, klicka på knappen.

Affisch

SOUL CHILDREN är en körrörelse för tweens som sjunger gospel, rock, pop, soul & R`n B. Tweens är åldersgruppen ”in between” barn och tonår som idag talas om som den nya tonårsåldern. Soul Children-rörelsen finns för att möta dem (10-16 åringarna) genom musik som de känner igen sig i. Equmenia har funnits som en samarbetspartner för Soul Children Sverige i ett år. Bland de 42 körerna som finns runtom i hela landet tillhör åtta Equmenia.

LIN D: Syskonen Emmy, Ella och Dennis Lindéh har nu bildat poptrion LIN D. Med fyra utgivna album, mer än 200 livespelningar och över en miljon lyssningar på Spotify tillhör systrarna Emmy & Ella, trots att de fortfarande är skolungdomar, de mer rutinerade bland kristna artister i Sverige. Vi är glada att LIN D kommer till oss på gathering i Värnamo!