Äntligen post till alla föreningar! ?

Publicerat 

Nu har ett utskick gjorts till alla Equmeniaföreningars ordförande. Nyfiken på vad som fanns i kuvertet? Inga problem, fortsätt läsa.

Riksstämma och Equmeniagalan är 17-19 november i Växjö och affischen ser ut såhär:

 

Equmenias stora satsning under hösten är ledarutbildningen Växa som ledare. Den affischen har en vit yta där man själv kan skriva information, t.ex. avresetid från kyrkan.

Medlemsrekryteringskampanj! Kampanjen går ut på att antalet medlemmar 2017 i en förening kommer att jämföras med antalet medlemmar 2016. Antalet ökade medlemmar innebär att föreningen samlar poäng. Dessa poäng kommer efter kampanjens slut att omvandlas till en summa pengar att handla för i Equmenias webbshop. Jämförelsen och uträkningen av prissumman kommer att göras av personal på Equmenias nationella kansli och redovisas under våren 2018 när statistiken i Repet är färdigställd.


Repet har repat sig! Nu har Repet förbättrats och det vill vi prata med dig om. Vi vill komma till din hemtrakt och presentera registerprogrammet Repet genom att visa knep, knopar, fällorna och snarorna i detta digitala program. Du får möta oss som idag arbetar med Repet men som tidigare varit scoutledare och vet hur det känns att brottas med pappersblanketter och excelark. Det blir en kväll med presentation av registerprogrammet Repet, fika och dina frågor. Läs mer här.