Vad vill du bli bättre på?

Publicerat 

Uttrycket ovan användes av en känd landslagstränare i fotboll i hans utvecklingssamtal med sina spelare. Han hade två frågor, Hur mår du? Och vad vill bli bättre på? Lagets vision handlade inte om att vara bäst, komma minst 4:a eller något sådant. Nej, visionen var ”Vi skall vara ett lag som vårt land kan vara stolta över”

I tider med både vikande och ökande medlemssiffror, svårigheter och möjligheter så finns kanske vi i närheten av deras vision. Vi kan inte påverka så mycket av det som sker, men vi kan alltid försöka göra något bra av det som är.

Jag för min del är stolt över er och det arbete ni lägger ner för att barn och unga skall få växa i gemenskap med varandra och med Jesus!

En utmaning i att arbeta med barn och unga i Equmenia är att även jag som ledare behöver få känna att min insats utvecklar även mig. Som ledare, vuxen, förälder och som människa. Det vore ju tragiskt om vi bara ger och ger, men inte får något tillbaks.

Någon form av coaching och chans till fortbildning behöver finnas för den som kliver in i ett ledarskap i våra föreningar.

I det här inlägget vill vi tipsa om några presentationer av de utbildningar/samlingar vi erbjuder kommande termin. De är kortfattade för att du skall få koll på vad det handlar om och för att du skall kunna skicka dem vidare. Följ länken, så hamnar du på vår utvecklingssida!