SommarPULS

Publicerat 

Sommarens ljusa och varma dagar gör oss mer intresserade av att röra på oss. Semester, skollov, vänner och möjligheten att göra något nytt ger möjligheter. Vi mår bättre, tänker snabbare, får vackrare hy, stadigare blick och utmanar oss mer när vi är fysiskt aktiva. Allt detta är vetenskapligt bevisat. men detta gäller också vår tro! När du fått kämpa med den där uppförsbacken och till slut orkat springa hela vägen, förstår du lättare vad Paulus menar när han skriver att han tränar för att vinna loppet, ”för en segerkrans som aldrig vissnar” PULS kan hjälpa dig igång! Förutom en del aktiviteter som du kan hitta här, så finns de med aktiviteter på flera av de campingplatser som drivs av församlingar och föreningar i Sverige.

PULS är Equmenia´s arbete med att förena tro och idrott.