Sökes: Köksansvarig Grön del

Publicerat 

Ska’Ut-teamet planerar för fullt inför sommarens Grön del som går av stapeln 26 juni – 3 juli. Ett handledarteam finns och kommer ha huvudansvar för att kursdeltagarna får med sig färdigheter och ett tänk som gör dem än mer rustade för uppdraget som scoutledare. Patrullerna ansvarar själva för matlagning i eget kök, men vi behöver dig som vill finnas behjälplig med planering, matinköp och praktisk hjälp på plats under kursens gång. Vi önskar få minst 2 personer som kan finnas med som funktionärer i kursteamet och stötta med det praktiska. Är du intresserad? Eller känner du nån som du kan tipsa?

Hör av dig om du är intresserad, har frågor eller har förslag till Regionsamordnare Sayuri Kikuchi, 073-81 80 555 eller på sayuri.kikuchi@equmenia.se

Ska’Ut Grön del
Vad? Första delen av tre i scoutledarutbildningen Ska’Ut.
Datum: mån 26 juni – mån 3 juli. För kursteam och handledare ingår ett förberedelsedygn inför.
Kostnad: Kursteamet betalar ej någon kursavgift.
Förväntan: Finnas med i planering inför vad gäller praktiska delarna av kursen som rör mat, planering/beräkning, inhandling, matdistribution på plats. Intresserade funktionärer kommer också hjälpa till med t.ex. platsansvar vad gäller material, dasstömning, lägga ut spårning, skjutsande inför hajk osv.