Barnkördag i Borlänge

Publicerat 

En dag fylld av glada barn och massor av sång! I mars var det barnkördag i Equmeniakyrkan i Borlänge. Här kan du läsa vad ungdomsledare Camilla skriver om dagen!

 

I mars hade vi en barnkördag med 23 barn i Missionskyrkan i Borlänge. Vi sjöng mycket och hann också med lek i parken utanför, lunch och fika flera gånger. Vi lärde oss rörelser till sångerna och ett par av dem dansade vi till dansvideos på en storbildsskärm. Barnen gjorde en tavla på temat ”den gyllene regeln” där de satte dit sina tumavtryck i olika färger och skrev hur man är en bra kompis. Som avslutning på dagen hade vi en gudstjänst som hade just temat ”den gyllene regeln”. Ett par av sångerna handlade särskilt om det. Programmet var varierat och under sången ”Det bubblar” så blåste ett par vuxna såpbubblor över barnen när de sjöng. Vi fick glädjen att bli förstärkta av ett kompband. Barnen hade väldigt roligt under dagen! Körledare var Nina Strang Brydevall och undertecknad. Tack till alla som hjälpte till, tyvärr kan jag inte nämna alla eftersom det var så många!

Camilla Liss