Strumpkrig 2017

Publicerat 

Fredagen den 24 mars var det återigen dags  för Strumpkrig, även denna gång i Sösdala. Kl. 19 var gymnastiksalen redo för ett fyrtiotal  spelsugna tonåringar och ledare.  Som vanligt var stämningen hög när troféer  erövrades, strumpor kastades med varierande träffsäkerhet,  och straffrundor avverkades.

I ett strumpkrig är man två lag som försöker föra motståndarnas trofé till sitt eget bo. Enda sättet att försvara sin trofé är att                 bombardera inkräktarna med hoprullade strumpor. Den som blir träffad springer ett liten straffrunda och sedan med i spelet igen. Mellan varje spelomgång formades nya lag och vinnare blev de som vunnit flest matcher med sina olika lag. Priset? Strumpor naturligtvis!
Kvällen fortsatte sedan med en välsmakande  tacobuffé innan det var dags för lovsångsgudstjänst. Temat för predikan var att leva nära centrum och inte balansera på gränsen!
Vissa valde sedan att fortsätta kvällen med diverse spel och övernattning medan andra valde att bege sig hem till sängen. Oavsett vilket var det trötta kroppar som lade sig till vila…