Inför Mitts regionstämma

Publicerat 

För att regionen ska få fungera på bästa sätt så är det viktigt att alla föreningar får möjlighet att vara med och tycka och tänka kring det som händer i regionens gemensamma arbete.

Vi vet att det inte alltid helt lätt att ta tag i det större frågorna, eller ens förstå varför man ska göra det och hur man kan påverka. Därför har det tagits fram några filmer och hjälp för att ni kan prata om dessa viktiga frågor i er förening. Varför inte använda en kväll på scouterna? Eller fundera tillsammans en tonårsövernattning? Eller sitta tillsammans i ledargänget?

På den här sidan hittar ni upplägg som ni kan använda er av på det sätt som passar er bäst. Det finns också en öppen anslagstavla/klotterplank där vi lägger upp allt som kommer in. Där kan du också skriva in egna tankar och funderingar om Equmenia Mitt.

Den här sidan kommer att ligga uppe fram till och med sommaren. Under tiden kommer regionens styrelse att se över de tankar och förslag som kommer in för att lyfta dem på olika sätt till stämman.

Dokument

Klicka på rubriken för att få fram dokumentet: Hjälp för att fundera inför stämman

 

Film – Vad är Equmenia Mitt?

 

 

Digital anslagstavla inför regionstämman

För att få ett levande samtal så har vi gjort en digital ”anslagstavla”. Där kan man skriva saker man diskuterat, frågor, tankar och idéer. Ni hittar anslagstavlan genom att klicka på länken, https://padlet.com/diakonmia/regionstamma