Equmeniaden 2016

Publicerat 

-Trots att vädret var lite emot oss blev det en jättego’ upplevelse för både scouter och oss ledare.
Lördagen den 1 okt gick Equmenia västs årliga Kämpalek, Equmeniaden 2016 av stapeln. ca 1600 scouter och ledare samlades vid Kesbergsbacken, Vårgårda för att under en dag umgås, leka och kämpa tillsammans. Årets kämpalek gick på årets tema Olympiad och utspritt i skogen fanns 10 kontroller som var inspirerade från alla världens hörn samt av olympiska sporter och klassiska scoutkunskaper. Dagen bjöd på varierande väder, allt från strålande sol till rejäla regnskurar, och då är det härligt att höra scouterna ropa och sjunga i skogen. Desto mer regnet öser ner desto högre rop och sånger, som det står i scoutlagen -En scout möter svårigheter med gott humör!

Resultatlistan finner ni här.