MittKampen Tierp

Publicerat 

Den 17 september var det dags för den allra första höstMittKampen! Det var med 10 patruller och totalt ca 75 personer som sågs i Strömsberg utanför Tierp för en dag full av scoututmaningar. På MittKampen fanns kårer från Harbo i söder till Idre i norr!

Att elda snöre, poppa popcorn och testa hur många trädsorter man kan. Allt var en tävling där både kunskap och samarbete spelade in i slutresultatet. De fick också vara med om stafettkubb och utmanas i hur många knopar de kan. Många tyckte att det var roligt att alla var på samma yta så att man kunde se vad de andra gjorde.

dav

dav

Självklart delades alldeles nya vandringspriser ut. De vinnande patrullerna fick en yxa som de får använda under året och sedan lämna vidare till kommande vinnare nästa år.

dav
Vinnande spårarpatrull, från Karlholm

 

dav
Vinnande upptäckarpatrull, från Gävle

 

dav
Vinnande äventyrar/utmanarpatrull, från Idre,

 

Tack Borgenkyrkan Ung för att ni ville vara med och arrangera detta!

Nästa gång vi ses är till den ”digitala” MittKampen lördagen den 18 mars!