Utskick från Equmenias nationella kansli augusti 2016

Publicerat 
Här är information som fanns i pappersutskicket till alla Equmeniaföreningars ordförande.

Nu är augusti äntligen här och det är dags för en ny termin!

jocke_lu-15_webb

 

Jag hoppas att sommaren har varit bra och att ni har samlat energi inför hösten. Ni har väl inte missat att riksstämman i år går av stapeln i Tibro den 11-13 november? Riksstämman är det tillfälle då vi tillsammans utvecklar Equmenia så att vi kan vara Sveriges bästa barn- och ungdomsorganisation! Så se till att anmäla så många ombud ni kan och nominera allt och alla till årets Equmeniagala så kommer helgen i Tibro bli något oförglömligt!

Något annat som pågår i höst är vår medlemsrekryteringskampanj: Poängen med Equmenia. Fler barn och unga skulle må bra av att vara med i Equmenia och därför vill vi uppmuntra er att försöka bli fler. För varje medlem som er förening ökar med jämfört med förra året, så samlar ni poäng. Dessa byts sedan ut till en summa att handla för i Equmenias nya webbshop!

Tack för allt jobb ni gör!
/Joakim Lundqvist, ordförande Equmenia

Rekryteringskampanj-
Poängen med Equmenia

medlemsrekrytering

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poängen med Equmenia

Vägen till medlemskap
i Equmeniaförening

vagen_till

 

Riksstämma

11-13 i Tibro. Equmenias högsta beslutande organ är riksstämman. Där möts årligen representanter från alla föreningar. Under riksstämman fattas beslut om verksamhetsplan och budget. Motioner och propositioner bejakas eller avslås. Riksstämman väljer även en styrelse som leder verksamheten fram till nästa riksstämma.

Equmeniagalan

Equmenia vill lyfta fram något av det bästa som finns, alla ledare! Förra årets galasuccé upprepas och vi hyllar återigen dessa förebilder. Under riksstämman i Tibro hålls en prisutdelning och vi firar med galamiddag. Nominera de som du vill uppmärksamma senast den 11 september.

 

tipstips