Nationellt scoutläger 2019 – vill du vara i lägerledningen?

Publicerat 

Vi, Charlie och Alexander, (lägerchefer för Equmenias nationella scoutläger 2019) söker just nu efter en lägerledning som vill jobba med oss för att skapa ett riktigt bra nationellt scoutläger 2019. Vi söker personer som brinner för scouting och för scouting som ett sätt att nå ut med evangeliet om Jesus till barn och unga.

De vi i nuläget rekryterar ska vara ”högst upp” i organisationen och främst vara de som leder arbetet med lägret genom visioner och genom att vara inspiratörer för de som sedan genomför det lite mer praktiska arbetet.

Vi tror att ett bra scoutläger görs av personer som vill göra ett bra scoutläger. Vi har inga krav på förkunskaper utan söker folk som vill utvecklas i rollen som ledare och som person. Vi kommer att se till att vi tillsammans gör ett bra läger och att de som vi rekryterar ges möjligheter och förutsättningar för att lyckas i sitt uppdrag. Som sagt så ser vi till personen och dess egenskaper snarare än till ålder och därför får gärna även unga söka.

Mer information om uppdraget finns här och om du eller någon som funderar på att söka har frågor så är det bara att höra av sig! Ansökningar skickas till: lagerchef@equmenia.se