Strumpkrig

Publicerat 

Det var med viss osäkerhet som vi Ungdoms- och Idrottsstaget började planera ett så kallat Strumpkrig men det blev hur kul som helst! Vi var ungefär 80 personer som var med på fredagskvällen och drygt hälften sov över till lördagen.

Själva strumpkriget var nytt för många och gick till så att man blev indelade i lag som möttes två och två. Målet var att ta motståndarnas ”trofé” (som bestod av en träkubb) till sitt egna utmarkerade område. För att stoppa motståndarna från att ta trofén så fick man kasta (rena) strumpor på varandra och då man själv blev träffad så fick man springa en liten straffrunda till sitt eget område igen.

Efter strumpkriget och kvällsmaten hölls en andaktsstund med Joakim Stenmo som talade och en hel del lovsång. Förhoppningen med evenemanget var att man ska få träffa nya vänner i regionen, ha roligt och samtidigt få en givande andakt. Vi i Ungdoms- och Idrottsstaget fick mersmak efter strumpkriget så vi hoppas kunna anordna ett nytt nästa vår och att vi i så fall får träffa så många som möjligt då också!

Peter Jonsson / Ungdoms- och Idrottsstaget

Strumpkrig Lovsång Strumpkrig Mat Strumpkrig Spel Strumpkrig Trofé